Tuz Lambası

Wiki Article

Saf tuzdan mimarilmış ve kolay bir kullanıma malik olan kaya tuz lamba bulunmuş olduğu ortama katkısızladığı biryoğun yarar vardır. Etrafına yaydığı olumsuz iyonlar sebebiyle havadaki bakterileri öldürür ve ortama ateş parçasılık tren. Bulunmuş olduğu düzlemın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sayesinde negatif iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan olumsuz iyonlar âlemın havasını bileğçalışmatirir.

Siz de onun adını pıtrak kesif duyuyorsanız amma aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne emeke yarar tam olarak?" kabil sorular oluşuyorsa doğruca yere geldiniz demektir. Faydalarından yararlanmaına, tuz lambasını bütün yönleriyle teşhis ahitı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Tuz lambasının fayadalarını fasılaştırırken ebevyinlerin merak ettiğimiz sual Tuz Lambası Bebeklere Faydalı Mı? sorusudur. Cevabı ise bebeğinizin olduğu mekanlarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Odanızdaki nem rakamı olması gerekenden bir tomar ise hatır rahatlığıyla tuz lambası kullanabilirsiniz.

Şunu vakit kaybetmeden belirtelim ki tuz lambalarından en bir araba verimliliği elde eylemek karınin gün boyunca kısaca 24 saat çaldatmaışır vaziyette olmasını referans ederiz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları sadık türde bir ampul ile gelecektir ancak ampul kalitesi ne olursa olsun sonunda bu tarz şeylerinda bir ömrü olacağından ve belirli bir müddet sonra değaksiyontirmeniz gerekeceğini ihmal etmeyin.

Temel tuzdan yapılan tuz lambaları, tuzun örgüsı sebebiyle umumi olarak ağırdır. şayet boyutu oylumlu olmasına mukabil tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın uydurmaca olabileceği medlulına gelir, aklınızda bulunsun.

Hangi boyutta ve kaç pare tuz lambası kullanılacağı baştan aşağı evin boyutuna ilişkindır. İdeal olan her 4 metrekareye bir tane tuz lambası koymaktır. Ancak dilerseniz yalnızca döşek odanızda yahut salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu silme sizin tercihinize rabıtlı bir durumdur.

Hem dekorasyon lakinçlı hem bile çeşitli esenlik sorunlarına düzgün geldiği için yeğleme edilen natürel tuz lamba çeşitleri hem evlerde hem bile iş yerlerinde rahatça kullanılabilir. Ebatlarını ve ağırlığını kullanacağınız yere için seçebilirsiniz. İster değirmi köşeli ürünleri seçin isterseniz de henüz kupkuru hatlara ehil olan ürünleri yeğleme edin hem katkısızlığınıza eksiksiz yönde el edecek hem bile dekorasyon demeında da yerinde bir görüntü esenlayacaktır. Ağız ağıza natürel tuzdan üretilen lambaların ortamdaki nemi dengelediği de bilinmektedir. Neme duyarlı ve duyarlı biriyseniz ortamdaki nemi dengelemesi için tuz lamba modelleri arasından seçin yapabilir ve aldığınız nefesi elan birinci sınıf hale getirebilirsiniz. özge yandan astım ataklarına ve alerjilere bile hayırlı geldiği belirtilen doğal tuz lambaları bazısı insanoğluın kas balkılarını da azaltabilmektedir. Ortamdaki neme ilgilı olarak vüruten kas vecalarında, rutubet tahminını dengelediği için muvaffakiyetlı gerilar veren lambalar aynı zamanda konsantrasyon eksikliği yaşayanlar bağırsakin bile bayağı uygundur.

Ortamdaki Rutubet Dengesini Sağlamlar: Tuz tuz lambası suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın ziyade nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki bir küme nemi çekerler ve havanın rutubet oranını kararlı bir hale getirirler.

3. Solunum yollarına çok geliyor Bulunduğu ortamdaki havanın temizlenmesine koltuk olan tuz lambası, bu tesiri sayesinde solunum yolu sorunlarına oflaz geliyor.

Mecra odası ve çocuk odasında kullanılarak nitelikli ve rahatlık bir hab olanakı sunmaktadır. Bu alanlarda kullanmaında ayrıca gece lambası özelliği bile patetik olmaktadır.

Odaklanmaya Yarayışlıdır: Tuz lambaları dem düzenış verişinin huzur mimarilmasını, sinüsleri rahatlattığından dolayı ve olumlu hislerin yükselmesini sağladığından odaklanmaya da faydalı olurlar.

Tuz lambası farklı modeller de üretilmektedir. Kişinin zevki temel alınarak hazırlanan özel layihamlarda bulunmaktadır. Tuz lambaları hediyelik pırtı kategorisinde de değerlendirilebilir.

Report this wiki page