Tuz Lambası

Wiki Article

Hem tezyinî ışıklandırma hem de akşam lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

Kas Vecalarını Azaltır: Kas ve eklem vecaları nemli ortamlarda eke ölçüde artmaktadır. Tuz lambası bulunmuş olduğu zeminın rutubet dengesini esenlayarak, kas vecalarının azalmasına yardımcı olmaktadır.

Tuz lambası Himalaya tuzu ya da Çankırı tuzu kullanılarak konstrüksiyonlmaktadır. Kullanıldığı ortamda in sağlamlığı üzerine etkileri ile yeğleme edilmektedir. Lambanın inşaında kayaç tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle bile tuz lambası adı ile bilinmektedir.

En tamam ve faydalı katıksız tuz lamba seçimi yürekin lütfen 1 dakikanızı ayırarak dunda sizin kucakin hazırladığımız hatyı okuyunuz.

Mafevkda da anlattığımız gibi tuz rutubet çekici bir özelliğe sahiptir ve bu sebeple çok nemli ortamlarda uzun süre durması halinde lamba beis görür. şayet aşırı neme verilen kalmasına rağmen tuz lambanızda bir başkalık, bozulma olmuyorsa bu da uydurmaca olabileceğine meselearettir.

Solunum Yolu Hastalıklarına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile nazarıitibar çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı negatif iyonlar teneffüs yolları emrazına âlâ gelmektedir.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin henüz esenlıklı ve koyu uyumasını sağlar.

Platformın nemi dengede tutulduğundan dolayı da kas ve eklem vecalarında eksilme görülür. Bunun yanı silsile solunum yolu hastalıkları bâtınin rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Başka yandan şeb lambası olarak kullanıldığı takdirde kişilerin erinçli uyumasını katkısızlar. Çhileışma odalarında kullanıldığında ise konsantrasyonu arttırdığı gözlemlenmiştir. Tuz Lambaları Nasıl Kullanılır?

Sevdiklerinize göstermelik bir hediyelik arıyorsanız birbirinden farklı boyutlarda ve layihamlarda üretilen tuz lambalarını tercih edebilirsiniz. Saf ve pürüzlü kaya tasarımlarının cepheı aralık çeşitli şekillerde çalışmalenen birbirinden şık layihamlara iye lambaları, yaşamınızı renklendirecek dizaynlarla ÇkucakekSepeti tuz lambası sayfasında bulabilirsiniz.

Tuz lambası birhayli koca aracılığıyla düşkünlük edilmektedir. En çok heves edilen soruları cevaplayarak tuz lambası ve faydaları için detaylı olgun edinilebilir.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kaya tuzu kabilinden katıksız tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz tuz lambası kristallerinden hazırlanan bu lamba, kucakine yerleştirilen ampulün sıcaklığı yardımıyla yeğniçe ısınıyor ve bu sayede ortama olumsuz tuz lambası iyonlar yayılmasını sağlamlarken tuz lambası aynı zamanda kucakın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Vasati Ağırbaşlılık    : 3 KG En                          : 20 cm Uzunluk                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kayaç tuzundan imal edilen mahdut boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir âlem katacak ve dört dörtlük bir görsel şölen esenlayacaktır.

Tuz lambasının fayadalarını aralıkştırırken ebevyinlerin heves ettiğimiz istifham Tuz Lambası Bebeklere Faydalı Mı? sorusudur. Cevabı ise bebeğinizin başüstüneğu mekanlarda kalp rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Ciddi tuzdan meydana getirilen ve ışıklandırmalar bağırsakin kullanılan tuz tuz lambası lambaları evleri süslemenin canipı silsile dirlik açısından da faydalar sunuyor. Tuz lamba edinerek siz bile yaşam alanlarınızın dekorasyonuna farklı bir âlem katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Saf olmaları itibarıyla sıhhat açısından pek çok faydalar da sağlayıcı ürün, evinize ya da işlemyerinize otantik bir esinti da katabilir. Farklı tuz çeşitlerinden konstrüksiyonlmış bu ışıklandırma vesaitını edinerek farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içine tuzun sıcaklığını fazlalıkracak bir ampul yerleştirilerek elde edilen lamba çeşidi bezemeli olarak ya da sağlıklı olması açısından tuz lambası tercih edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda ya da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı şık modeller bile elde edilebilir.

Report this wiki page